Badkleding die perfect bij uw figuur past

Badkleding die perfect bij uw figuur past!

Zoveel verschillende vrouwen, dus ook zoveel verschillende figuren. Toch kunnen we bij vrouwenlichamen onderscheid maken tussen een aantal figuren: appel, peer, recht en zandloper.
 

Appelfiguur

Een appelfiguur kenmerkt zich door brede schouders, grote borsten, weinig taille, een klein buikje en smalle heupen. Bij dit figuur past het beste een badpak of bikini met beugels, zodat de borsten extra ondersteund worden. Een taille kunt u creeren door een corrigerend badpak te dragen, wat ook meteen de buik camoufleert en de heupen wat breder laat lijken.

 

Peerfiguur

Als u een peerfiguur hebt, dan heeft u smalle schouders, kleine borsten, een platte buik, brede heupen en volle bovenbenen. Een bikini of badpak met een opvallende print rondom de borsten zorgt ervoor dat de borsten wat voller lijken. Ook kunt u eventueel denken aan een bikini of badpak met een push-up effect.

 

Rechtfiguur

Een recht figuur kenmerkt zich door weinig taille en vormen, een slank postuur en een wat atletische bouw. Een badpak of bikini dat wat meer vorm creeert, past perfect bij dit figuur. Kies bijvoorbeeld voor een badpak of bikini met extra kleur op de borsten en de heupen.

 

Zandloperfiguur

Heeft u een zandloperfiguur, dan pas je vrijwel elke bikini en elk badpak. Lucky you! Kenmerken van een zandloperfiguur zijn een smalle taille, heupen die in verhouding zijn met de schouders en een mooie verdeling van het gewicht over het gehele lichaam.

Maar, het allerbelangrijkste bij de aankoop van een badpak of bikini is dat jij je er prettig in voelt! Is dit het geval, dan straal je dit ook uit. Accentueer de kenmerken van je lichaam waar je trotst op bent. Komt u er echt niet uit? Laat u dan adviseren door ons.
    28-08-2017 14:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.